GPS PRODUCTS

 

GPS Green Energy Box

GPS Futura is adviseur en leverancier op het gebied van groene energie opwekkende én verwerkende glastoepassingen. Toepassingen voor zowel particulieren als het bedrijfsleven op het gebied van duurzame energie.

Wij zijn o.a. leverancier van de geheel in eigen huis ontwikkelde 'Green Energy Box'. Een compacte, groene energie opwekkende installatie geschikt voor gebruik bij zowel woonhuizen als bedrijfs(verzamel)gebouwen.

Door het toepassen van meerdere vol-transparante (!) glasoppervlakten in één installatie wordt met een beperkt vloeroppervlak een optimaal rendement gehaald uit zonne-energie. Een rendement dat vele malen hoger ligt dan dat van conventionele zonne-energiepanelen.

Daarnaast is het door de gebruikte materialen ook mogelijk om in gebieden met extreem hoge temperaturen en extreme hoge hoeveelheden zonne-uren, zonne-energie te winnen. Gebieden waarbij de traditionele systemen niet ingezet kunnen worden.


GPS Solar Energy Tablet

GPS Futura is adviseur en leverancier op het gebied van groene energie opwekkende én verwerkende glastoepassingen. Toepassingen voor zowel particulieren als het bedrijfsleven op het gebied van duurzame energie.

Wij zijn o.a. leverancier van de geheel in eigen huis ontwikkelde 'Green Energy Tablet'. Een compacte, groene energie opwekkende module die geschikt is voor gebruik bij zowel woonhuizen als bedrijfsgebouwen.

Door het toepassen van een vol-transparant (!) glasoppervlakte met een zeer hoog rendement in de module wordt met een beperkt oppervlakte toch een optimaal resultaat behaald. Door de gebruikte materialen is het ook mogelijk om in gebieden met extreem hoge temperaturen en extreme hoge hoeveelheden zonne-uren, zonne-energie te winnen. Gebieden waarbij de traditionele systemen niet ingezet kunnen worden.

 

GPS Large Glass Projects

GPS Futura is adviseur en leverancier op het gebied van Large Glass Projects. Het toepassen van grote hoeveelheden én oppervlakten glas is een zeer specifiek vakgebied. Door jarenlange ervaring op het gebied van glas in het algemeen en veiligheidsglas en energie-opwekkend glas in het bijzonder is GPS Futura een partner waar u op kunt bouwen.

Projecten:

 

 GPS Safety Glass Projects

GPS Futura is adviseur en leverancier op het gebied van Saferty Glass Projects
Wij zijn o.a. leverancier van SR 5096 Safety Glass. Dit unieke (inbraakwerende) glastype dat door GTC-N in samenwerking met General Electric USA is ontwikkeld, wordt door GPS Futura geheel in overleg en in samenwerking met GTC-N geleverd.

Het glas is leverbaar voor verschillende toepassingen.
SR 5096 is uitermate geschikt bij gebruik en risico's op het gebied van:
- algemene zware glasbelasting (bouwkundig)
- ramkraken
- vuurwapendreiging én gebruik
- explosiegevaar
- brand (brandwerend tot 60 minuten)

Klassen en normeringen:
SR 5096 is leverbaar volgens diverse normeringen:
- NEN 5096
- EN 356
- ENV1627E
- UL-9

Tests:
- SR 5096 is uitvoerig in binnen- en buitenland door verschillende instanties getest
- SR 5096 voldoet in de diverse uitvoeringen aan de 'blasttest' (explosiewerend: 10 PSI)
- SR 5096 kan worden uitgevoerd volgens de UL-9 norm voor brandwering

GPS Futura is uw ervaren partner voor sterk en veilig glas!